Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Дорогі жителі громади!

Дорогі жителі громади!

Вітаю вас з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя у житті, соковитих і смачних яблук у кошику, щедрих дарів природи, багатого врожаю, великої радості, звільнення душі від усього сумного й недоброго, барвистого світу й чуйних людей на життєвому шляху. Нехай цей день наповнить вас силами і здоров’ям, нехай Господь пошле  всіх благ і самих чистих надій.

12:11 18.08.2017

Відбулися загальні збори громадян Прилісненської сільської ради об’єднаної територіальної громади

Відбулися загальні збори громадян Прилісненської сільської ради об’єднаної територіальної громади

В неділю, 06 серпня 2017 року, відбулися загальні збори громадян Прилісненської сільської ради об'єднаної територіальної громади.   В роботі зборів взяли участь депутат обласної ради Киричик І.М., депутати сільської ради, в.о. старост старостинських округів Прилісненської сільської ради, фізичні особи підприємці громади, працівники апарату сільської ради, начальник Маневицького відділу поліції Близнюк А.Л. та інші представники поліції. На зборах були присутні 142 жителі громади.   Рішенням зборів рекомендовано виконавчому комітету сільської ради: Переглянути режим роботи кожного торгівельного закладу на території громади. Запросити на засідання виконавчого комітету громадян, які займаються самогоноварінням та його збутом.   Створити Варту порядку при виконавчому комітеті сільської ради для забезпечення громадського порядку на території громади.

09:59 07.08.2017

Зустріч з поетесою рідного краю Марією Волинською

Зустріч з поетесою рідного краю Марією Волинською

  30 серпня 2017 року в Будинку культури с.Прилісне відбулася зустріч з українською поетесою, патріотом, активною учасницею подій на Майдані Марією Махновець (Волинською). Марія Іванівна – уродженка села Четвертня, Маневицького району, Волинської області, яка свої поетичні доробки друкує під творчим псевдонімом  Марія Волинська. У Прилісному вона презентувала свою книгу «Спалах вічності», що розповідає про 16 воїнів-героїв Маневиччини, які загинули на Сході України, борючись за її цілісність. Книгу «Народжена українкою», в якій іде мова про родовід відомої української льотчиці Надії Савченко, допомагала презентувати мама Надії Савченко - Марія Іванівна – жінка, яка викликає захоплення своєю мудрістю, витримкою та витривалістю.   Хвилю  емоцій викликала книга Марії Волинської під назвою «Сильне ім’я Надія», ця книга – це один великий і живий лист до українців із російської в’язниці, яка тримала ту, що стала символом нескореної української нації – українську НАДІЮ.

11:48 01.08.2017

Негода на Волині

Негода на Волині

               Учора на Волині знову вирувала негода. Постраждали не лише населені пункти, а й ліси. Пориви вітру були настільки сильними, що дерева просто переламувало і виривало з корінням.      

16:34 22.07.2017

Основна мета Прилісненської громади-покращення якості життя в КОЖНОМУ населеному пункті

Основна мета Прилісненської громади-покращення якості життя в КОЖНОМУ населеному пункті

               Основна мета роботи Прилісненської об’єднаної територіальної громади - це відчутне покращення якості життя у кожному населеному пункті - наголошує очільник  громади  Ігор Ілліч Терещенко.

23:13 14.07.2017

Візит Надії Савченко

Візит Надії Савченко

           9 липня 2017 року в Будинку культури с. Прилісне відбулась зустріч з народним депутатом України Надією Савченко.

13:19 11.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь