Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Друге місце Прилісненської громади в районному фестивалі з фізичної культури та спорту

Друге місце Прилісненської громади в районному фестивалі з фізичної культури та спорту

17 вересня 2017 року в с.Комарове Маневицького району відбувся районний фестиваль з фізичної культури та спорту, мета якого – активізація фізкультурно-спортивного руху, пропаганда основ здорового способу життя, зміцнення здоров′я засобами фізичної культури й спорту, виявлення найсильніших і найспритніших.

22:17 17.09.2017

Назавжди в наших серцях...Пам'ятаємо...Сумуємо...

Назавжди в наших серцях...Пам'ятаємо...Сумуємо...

Минуло 40 днів від того моторошного моменту, як сталася страшна трагедія, яка сколихнула гучним звуком та розпачливим криком все село Прилісне в ніч з 1 на 2 серпня. Минуло більше місяця, а  ми й досі не можемо усвідомити такої втрати, змиритися з нею, адже обірвалося життя двох молоденьких дівчат – Ангеліни та Марійки. Вони пішли, не попрощавшись, не прошепотіли своїх останніх слів, ще вчора мило посміхались, та в якусь мить все обірвалось…

19:54 12.09.2017

1 вересня – День знань!

1 вересня – День знань!

Чарівниця-осінь знову господарює в нашому краю, скликає галасливу дітвору за парти. Перший дзвоник  є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах  одинадцятикласників та деяких дев′ятикласників просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник у стінах рідної школи. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

13:11 01.09.2017

Серпнева конференція педагогічних працівників

Серпнева конференція педагогічних працівників

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно його початок знаменується серпневою педагогічною конференцією, яка у нинішньому році для дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Прилісненської сільської ради пройшла 28 серпня 2017 року в Будинку культури с. Прилісне. Ця конференція стала знаменною, тому що вперше відбулася у складі Прилісненської об’єднаної територіальної громади.

16:02 28.08.2017

Урочистості до Дня Прапора та Незалежності України

Урочистості до Дня Прапора та Незалежності України

23 серпня Україна відзначає День державного прапора. Раніше цей День святкували лише в Києві, але сьогодні мільйони людей, творці своєї країни, її герої-захисники хочуть показати любов та повагу до рідної неньки Вкраїни, до державного символу – жовто-синього стягу. Тому прапор України розгорнули 23 серпня 2017 року в кожному куточку країни: в місті, селі, у військовій частині і на передовій.

10:07 23.08.2017

Шаховий турнір з нагоди Дня Незалежності України

Шаховий турнір з нагоди Дня Незалежності України

24 серпня 2017 року Україна відзначатиме 26 річницю своєї Незалежності. З цієї нагоди 19 серпня в Будинку культури с.Прилісне відбувся шаховий турнір. Як відомо, шахи дійшли до нас ще з сивої давнини, проте зуміли зберегти свою значимість навіть у ХХІ столітті. Тому не дивно, що у залі зібралося чимало охочих, серед яких жителі сіл Прилісне, Лишнівка та .Галузія.

18:22 19.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь