НОВИНИ

28 Вересня, 2023 р., 08:44
27 вересня в опорному закладі с.Прилісне відбулось урочисте відкриття  ''Класу безпеки''. Це став перший клас безпеки в Прилісненській громаді та 54-й у Волинській області.
26 Вересня, 2023 р., 20:28
З метою підвищення обізнаності про важливість імунізації та запобігання інфекційних і неінфекційних захворювань, популяризації здорового способу життя та здорового харчування, наближення медичних послуг до населення – 26 вересня у Прилісному відбувся захід «Територія здоров’я», який організували ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» спільно з фахівцями Маневицького відділення ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ України» за підтримки та особистої участі працівників Прилісненської сільської ради, Центру первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради.
12 Вересня, 2023 р., 14:11
Сьогодні, 12 вересня, секретар Прилісненської ради Павло Мельничук та старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування Першого відділу К-Каширського РТЦК та СП сержант Іван Зайчук побували у с.Галузія щоб передати особливу нагороду родині загиблого матроса Вавелюка Володимира Анатолійовича, якого за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджено нагрудним знаком «За зразкову службу». Володимир удостоєний цієї нагороди ще при житті, на жаль, за нього високу державну відзнаку отримала дружина Олена та син Максим.
08 Вересня, 2023 р., 10:08
Кабмін прийняв Постанову від 21 липня 2023 р. № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань”. У ній затверджуються порядки використання коштів для соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань і  виплати до Дня Незалежності (раніше ця виплата була до 5 травня).
04 Вересня, 2023 р., 16:00
12 червня 2023 року Громадська організація «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проєкту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» у 15 регіонах України.
24 Серпня, 2023 р., 16:11
Сьогодні 24 серпня 2023 року Україна відзначає 32-й рік незалежності.
23 Серпня, 2023 р., 08:21
23 серпня відзначаємо День Державного Прапора України. Державний прапор – це символ свободи нашої країни, який уособлює нашу незалежність. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба та пшениці символізують велику працю наших людей. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати мирного неба кожній українській родині.
03 Серпня, 2023 р., 11:15
2 серпня відбулася 33 позачергова сесія сільської ради восьмого скликання. Перед початком засідання депутати та всі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх захисників та захисниць України, що загинули за незалежність України. Перед розглядом питань порядку денного, сільський голова Ігор ТЕРЕЩЕНКО та т.в.о. начальника Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП Юрій МІЗЮК вручили державну нагороду - Нагрудниий знак "За зразкову службу" та висловили слова вдячності військовослужбовцю, жителю села Прилісне Антончику Павлу Тарасовичу. Після цього депутати розглянули вісімнадцять питань порядку денного сесії, що стосувалися змін до бюджету територіальної громади, передачі комунального майна та земельних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь