Урочисте відкриття дитячого садочка в с.Галузія

Дата: 15.01.2018 21:43
Кількість переглядів: 2544

             Сьогодні, 15 січня 2018 року, в селі Галузія вирувало справжнє свято – відкриття закладу дошкільної освіти. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані тати і мами, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

          Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: народний депутат України Ірина Констанкевич, радник голови Волинської обласної ради , голова фракції «УКРОП» в обласній раді В’ячеслав Рубльов, депутат обласної ради від УКРОПу Іван Киричик та багато інших поважних гостей.

Фото без опису

         Почесні особи Волинської області та Прилісненської громади привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття закладу дошкільної освіти для майбутнього нашої держави – для дітей.

         Громада села вдячна за великі зусилля, які приклав голова Прилісненської сільської ради Терещенко Ігор Ілліч для відкриття нового дитячого садочку у селі Галузія. Саме завдяки його працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було побудовано цей чудовий дитячий садок „Колобок”.

       У свою чергу Ігор Ілліч вручив подяки людям, які так багато доклали зусиль, щоб нарешті це дійство відбулося: Олені Красьосі – керівнику закладу загальної середньої освіти с.Галузія, Шпаку Івану Івановичу – старості Галузійського старостинського округу, Федіні Ользі – жінці, яка зробила чудовий сучасний ремонт садочку.

        А також щирі слова подяки звучали народному депутату України Ірині Констанкевич та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», адже завдяки їм у дитсадочку був втілений проект «Теплий садочок – запорука формування здорового покоління». У рамках проекту у закладі дошкільної освіти замінили сім вікон на енергоощадні.

          Окрема подяка звучала директору Маневицького лісгоспу Володимиру Радіону, який подарував садочку новенький величезний плазмовий телевізор. До подарунків приєднався й Ігор Ілліч, який подарував ноутбук. А директор закладу дошкільної освіти «Колобок» с.Прилісне Людмила Цьопух – настінного годинника, щоб «усі дотримувались режиму робочого дня», а вихованці цього ж закладу заспівали усім присутнім колядки та побажали здоров’я, радості і многії літа.

       Право перерізати блакитну стрічку було надано очільнику Прилісненської сільської ради Ігорю Терещенку та народному депутату України Ірині Констанкевич.

        За давньою українською традицією напередодні відкриття приміщення дитячого садочку освятив священик. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

       Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь