Випускний вечір – крок у доросле життя

Дата: 24.06.2017 17:09
Кількість переглядів: 2042

                         24 червня 2017 року в Прилісному відбулось особливе свято, яке не позначене в жодному календарі, – загальноосвітній навчальний заклад  проводжав у самостійну життєву дорогу випускників 11 класів.

         Школа вирішила організувати випускний вечір за традицією попередніх років: випускники в святковому вбранні пройшли з учителями колоною від своєї рідної школи через центр села  до місцевого Будинку культури, де відбулося урочисте вручення документів про середню освіту, медалей та інших відзнак.

          Під звуки урочистої музики до зали увійшли випускники – схвильовані та щасливі водночас. В їхніх очах світив промінь радості! Дивлячись на різнобарв’я вечірніх суконь та строгість і елегантність костюмів, непомітно задумуєшся, як швидко пролетіли роки, і ті малята, які нещодавно переступили поріг школи, вже стали дорослими та самостійними. Слід відмітити, що випускний  вечір пройшов дуже вдало.

          У цей прекрасний день пролунало багато гарних побажань від директора навчального закладу Буско Валентини Миколаївни, яка  висловила сподівання, що юнаки та дівчата гідно долатимуть труднощі в житті, що кожен здобуде успіхів у самореалізації, побажала випускникам віри в себе, здійснення мрій, щасливої життєвої дороги та не тримати синицю в руках, а бути журавлями в небі. Випускників зі сцени вітали їхні молодші братики й сестрички, благословення й напутні слова в щасливу життєву дорогу прозвучали з вуст батьків, начальник гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради Шнайдер Оксана Олексіївна вручила двом випускникам-медалістам Ремінському Миколі Миколайовичу та Некришевич Іванні Олександрівні подяки за активну участь у житті школи, сумлінне ставлення до навчального процесу та грошові додатки.

           Радісний і хвилюючий захід продовжився мультимедійною фотопрезентацією шкільного життя випускників 2017 року . Також на святі випускники  звернулися зі словами подяки до своїх вчителів, вихователів та усіх працівників школи. Вразив своїм несподіваним номером випускник 11-Б класу Мороз Мирослав, який виконав власну авторську реп-пісню, присвячену класним керівникам Шилак Наталії Іванівні та Михайлюк Тетяні Степанівні. Зворушливими були побажання й настанови першої вчительки випускників 2017 року Солопчук Любові Іванівни, яка розповіла про перші кроки в навчанні уже таких дорослих юнаків і дівчат. Кульмінацією вечора був яскравий та незвичайний вальс випускників, який гості заходу дивились на одному захоплюючому подиху.  Директор школи Буско Валентина Миколаївна вручила випускникам атестати, дві золоті медалі «За високі досягнення в навчанні», похвальні грамоти за вивчення окремих предметів.

          А продовжили цей урочистий вечір фотографування на згадку, святкова вечеря в одному з місцевих кафе й дискотека в будинку культури.

ФОТОЗВІТ:



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь