"Герої серед нас"-святковий концерт у с.Городок

Дата: 18.10.2017 13:14
Кількість переглядів: 1455

Під такою назвою у приміщені клубу села Городок пройшов тематичний вечір до Дня захисника України, організований спільно зав. клубом Лісовецькою О. В., зав. сільською бібліотекою-філією  Горайчук Л. М. та дирекцією НВК  « ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ с. Городок».

Ведучі заходу Аліна Борисюк (учениця 10 кл.), Ольга Борисюк ( учениця 9 кл.),   Людмила Шипелик ( студентка) розповіли про традицію святкування дня Покрови Пресвятої Богородиці українським воїнством у різні періоди історії України з далеких козацьких часів до сьогодення, декламували вірші про українських визволителів та про свою державу.

Хвилиною мовчання вшанували подвиг славних воїнів-визволителів у роки Другої світової війни, героїв УПА, Небесної сотні та героїв АТО. Світло запалених свічок було даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто пожертвував собою заради незалежності України.

Під віршовані рядки поетичного твору «Нам невідомі всіх їх імена», які читала зав. бібліотекою Лариса Горайчук, відбулася презентація слайдів «Загиблі герої АТО Маневиччини».

Вітання з хлібом і сіллю та слова вдячності за вірність Україні  були сказані учасникам АТО, а саме Борисюку Святославу, Борисюку Олександру, Вакулічу Миколі, Горайчуку Миколі, Ковальчуку Олександру, Остапчуку Валентину, Ремінському Сергію, Тимченко Василю та Ярощуку Михайлу, який перебуває на контрактній службі. Побажання мирного неба та счасливої служби линули Богдану Борисюку, який нещодавно пішов на службу в українську армію, та Василю Громику, який здобуває  вище офіцерське звання  у Хмельницькому військовому закладі.

Доброго козацького здоров’я, щастя, родинного затишку, миру , натхнення і високих звершень на благо розквіту держави, вітання зі святом Покрови зичив всім захисникам та жителям села  голова Прилісненської сільської ради Ігор Терещенко.

 За терпіння, безсонні ночі та хвилювання букети квітів та подарунки було вручено матерям  атовців.

Відмітили участь у  волонтерстві директора ДП «Городоцьке лісове господарство» Віктора Данилюка, який надавав грошову та матеріальну допомогу своїм працівникам під час перебування в АТО, жителів села, які долучались до збору харчів та коштів для потреб воїнів.

Патріотичного та святкового настрою додавали музичні, танцювальні  та гумористичні композиції, які звучали у виконанні вихованців дитячого садка, учнів школи, фольклорного колективу «Калинонька», молодіжного жіночого гурту «Городоцькі веселушки» та дитячого танцювального колективу «Джерельце».  Зачарували, вразили та схвилювали зал  своїм співом учитель музики Іванна Мельник та студентка Людмила Шипелик при виконанні пісень «Мальви» та «Повертайся живим». Фантазію на тему «Якби в армію закликали жінок» втілили у гумористичній сценці «Дівчата в армії» семикласниці Мирослава Голодюк та Вікторія Громик.

Спонсорську допомогу для проведення заходу надали підприємці Ірина Миткалик та Тарас Голубенний, за що велика дяка.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь