Урочистості до Дня Прапора та Незалежності України

Дата: 23.08.2017 10:07
Кількість переглядів: 1242

23 серпня Україна відзначає День державного прапора. Раніше цей День святкували лише в Києві, але сьогодні мільйони людей, творці своєї країни, її герої-захисники хочуть показати любов та повагу до рідної неньки Вкраїни, до державного символу – жовто-синього стягу. Тому прапор України розгорнули 23 серпня 2017 року в кожному куточку країни: в місті, селі, у військовій частині і на передовій.

Не залишилась осторонь і Прилісненська громада. До кожного навчального закладу в цей день поспішали місцеві жителі у красивих вишиванках. Адже проходили урочисті лінійки, на яких під звуки Гімну підняли жовто-синій стяг.

Право відкрити урочисту лінійку в Прилісному надали сільському голові Терещенку Ігорю Іллічу, який наголосив, що під нашим прапором бійці ідуть у двобій за справедливість, за мир на нашій землі, за чисте небо, за святу правду. Державний стяг надали право підняти учаснику АТО Остапчуку Володимиру Михайловичу.

Завершились лінійки хвилиною мовчання, якою віддавали шану всім тим, хто поклав своє життя, виборюючи незалежність України в різні історичні часи, та покладанням квітів до пам’ятників захисників Вітчизни.

Усі ми повинні пам’ятати, що поки є наш синьо-жовтий прапор, поки є наш золотий тризуб, доти є наша Україна, доти є ми, українці. Це символ не просто нашої держави – це символ нашої достойності, нашої перемоги, адже нам є чим гордитися, нам є що захищати. Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь