Оголошення

31 Січня, 2024 р., 12:19
Візьміть за правило! Вимагайте фіскальний чек у продавця товару 
29 Січня, 2024 р., 10:31
Повідомляємо про планові перерви в електропостачанні на території Прилісненської ОТГ із зазначенням дати і часу початку перерви, її орієнтовної тривалості та переліком населених пунктів та вулиць, які будуть відключені: 03.02.2024 10:00 по 03.02.2024 16:00 - Галузія (Зелена, Молодіжна, Невизначена, Робітнича, Тараса Шевченка, Волинська, Лісна, Різдвяна, Шкільна, Янчишина, 8-го Березня, Рівненська) - Прилісне (Вличок) - Серхів (Залубок, Невизначена, Прусно, Сушілка, х Прусно) Просимо з розумінням поставитися до знеструмлень – заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання. Інформацію про час початку та закінчення перерви електроживлення об’єкта споживача у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) оновлюється кожні 30 хвилин на офіційному веб сайті https://energy.volyn.ua у розділі Перерви в електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.  
25 Січня, 2024 р., 12:48
               Відповідно до Порядку використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим громадам на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації  від 16 травня 2019 року № 250, Прилісненською сільською радою з 5 лютого 2024 року відновлюється прийом пільгових рецептів та відшкодування витрат за придбані лікарські засоби. 
22 Січня, 2024 р., 09:47
 24 січня 2024 року з 09.30 до 12.30 год. у приміщенні Прилісненської сільської ради (вул. Сойне, 1б, село Прилісне) з метою надання консультацій та роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, прийом громадян проведе представник відділу №8 обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана Миколаївна Богайчук.
04 Січня, 2024 р., 15:45
У сусідній області виявлено захворювання на грип дикої птиці!      У Рівненській області на території Корнинської сільської ради  (осушувальна система "Загороща", магістральний канал Південного міжрайонного управління водного господарства виявлено грип дикої птиці (лебедів).
26 Грудня, 2023 р., 11:24
27 грудня 2023 року з 09.30 до 12.30 год. у приміщенні Прилісненської сільської ради (вул. Сойне, 1б, село Прилісне) з метою надання консультацій та роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, прийом громадян проведе представник відділу №8 обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана Миколаївна Богайчук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь